Kritiksalong

Logotyp av Kritikbyrån

Nordisk kulturkontakt och Folkets Bildningsförbund bjuder in till en kritiksalong i Helsingfors den 5 september kl. 16 och framåt.

Med avstamp i texter som publicerats i Ikaros och Kritikbyråns temanummer om kritik (Ikaros 1/2024) diskuteras kritiken som genre samt dess roll i kulturen och samhället. Kvällen består av ett inledande anförande av en nordisk gäst och två paneldiskussioner med kritiker som är aktuella i temanumret. Vi bjuder på tilltugg.

––––––––––––

Nordisk kulturkontakt har beviljats miljöcertifikatet Ekokompassen. Vi strävar efter att minska vårt koldioxidavtryck och planerar allt resande inom den egna verksamheten med eftertanke. Åk kollektivt när du besöker oss, så bidrar också du till ett grönare kulturliv!

Vi på Nordisk kulturkontakt strävar efter att ordna tillgängliga evenemang som alla kan ta del av. Bakom följande länk finner du information om tillgängligheten i våra lokaliteter. Hör gärna av dig på förhand om du har särskilda tillgänglighetsbehov – vi kommer göra vårt bästa för att tillgodose dem.

Kommande evenemang

Alla evenemang